Voor IF Design Award 2020 hebben 78 onafhankelijke juryleden van over de hele wereld meer dan 7.298 inzendingen uit 56 landen beoordeeld. Na de evaluaties zijn ‘de beste’ ontwerpen geselecteerd in een zeer breed assortiment zoals product-, communicatie-, verpakkings- en servicedesign, architectuur en interieurdesign.

HİDROMEK HEEFT ZIJN 19E ​​DESIGN AWARD ONTVANGEN

Met een van de weinige voertuigontwerpstudio’s in Turkije, combineert HİDROMEK zijn kennis over R&D met zijn ontwerpkracht. HİDROMEK profiteert in hoge mate van virtual reality-implementaties tijdens ontwerpprocessen. Ook dit jaar bekroond met IF Design Awards, heeft HİDROMEK de IF Product Design Award 2020 toegekend met zijn slimme en 100% elektrische mobiele graafmachine HICON 7W. Het totale aantal HİDROMEK design awards is gestegen tot 19, terwijl het aantal IF Design Awards gewonnen door HİDROMEK is gestegen tot 6.

HICON 7W: ELEKTRISCHE BOUWMACHINE VAN DE TOEKOMST

HİDROMEK’s 100% elektrische HICON 7W, ontwikkeld met het doel om zich te specialiseren in de categorie elektrische bouwmachines van de toekomst, onderscheidt zich doordat hij slim, economisch en milieuvriendelijk is. De HICON 7W, die met zijn emissievrije en compacte afmetingen gemakkelijk in veel uithoeken van de stad kan worden gebruikt, geeft met zijn achterscherm informatie door aan zijn omgeving voor veilig rijden met zijn “Environmental Safety System”. HICON 7W won eerder de “Winner” Award in German Design 2020-competitie, waarbij de genomineerden worden bepaald door een jury