Van ’t Hof heeft de nodige onderdelen van HIDROMEK op voorraad liggen voor alle machine types die in Nederland draaien. Mochten we onverhoopt niet het juiste onderdeel hebben liggen dan kunnen deze af HIDROMEK snel in Nederland zijn. We hebben de keuze om snel te leveren via HIDROMEK Duitsland, Spanje of Turkije zelf.
Van ’t Hof heeft jarenlange ervaring in de reparatie en onderhoud van diversen grondverzet machines in de havens. Een aantal jaar geleden zijn we ons ook gaan focussen om onze dienstverlening ook buiten de havens aan te bieden. Zo hebben we in de  sectoren gww, infra, sloop en recycling al wat leuke relaties opgebouwd. Als importeur van HIDROMEK is onze kwaliteit van onze aftersales service alleen maar groter geworden. Onze fabriek getrainde monteurs kennen de machine door en door en met al onze speciale gereedschappen zijn we in staat alle reparaties en storing zelf op te lossen. De eventuele back up van HIDROMEK is ook zeer goed die met korte lijnen snel en efficiënt werkt. In de 25 jaar ervaring in de havens heeft Van ’t Hof zich bewezen een goede service in een 24/7 economie te leveren. We werken eraan dit ook in de andere sectoren te kunnen waarborgen.
Als gecertificeerd BMWT Keuringsbedrijf verzorgen we ook de verplichten keuringen voor u. Verplicht omdat volgens de Arbowet machines vallen onder ” Arbeidsmiddelen ” en deze moeten jaarlijks gekeurd en veilig bevonden worden. Daarnaast staan we open om samen met de klanten kijken naar de inzetbaarheid en een daarbij passend onderhouds contract op te stellen.