Van ’t Hof is een bedrijf met 25 jaar ervaring in grondverzetmachine-onderhoud en -reparatie. Met ervaring op diverse merken en types machines en als importeur van HIDROMEK, bieden we een hogere kwaliteit van service. Onze fabriek getrainde monteurs hebben de juiste opleiding en gereedschap om reparaties en storingen snel op te lossen, met eventuele back-up van HIDROMEK als extra ondersteuning. Samen zijn HIDROMEK en Van ’t Hof sterk en garant staan we voor een betrouwbare en kwalitatieve service aan onze klanten.
Van ’t Hof en HIDROMEK bieden niet alleen onderhoud en reparatie, maar ook de mogelijkheid om de machines aan te passen aan de specifieke omstandigheden en eisen van verschillende werkvelden. Dit kan door het toevoegen van bijvoorbeeld aanbouwstukken en andere uitrusting, zodat de machine op een efficiënte en veilige manier kan werken in uw specifieke situatie. Hierdoor kunt u rekenen op een machine die helemaal op maat is afgestemd op uw werkzaamheden, wat bijdraagt aan een maximaal rendement en efficiency.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl