Van ’t Hof beschikt over een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor alle soorten HIDROMEK machines die in Nederland in gebruik zijn. Indien er onverhoopt een specifiek onderdeel niet op voorraad is, kunnen wij het snel en efficiënt verkrijgen via onze HIDROMEK. Wij hebben de mogelijkheid om snelle levering te garanderen via HIDROMEK vestigingen in Duitsland, Spanje en Turkije. Onze focus op service en klanttevredenheid zorgt er te allen tijde voor dat wij snel en adequaat op uw specifieke onderdelenbehoefte kunnen inspelen.
Van ’t Hof beschikt over een eigen, werkplaats voor het uitvoeren van reparaties aan HIDROMEK machines. Onze ervaren technici zijn opgeleid en gespecialiseerd in het repareren van HIDROMEK apparatuur en maken gebruik van de nieuwste technologieën en methodieken om de reparatie snel, effectief en nauwkeurig uit te voeren. Bovendien beschikken zij over een ruime hoeveelheid aan onderdelen en gereedschappen om snel en efficiënt te kunnen werken. Hierdoor kunnen wij u in veel gevallen snelle en effectieve reparaties aanbieden, waardoor uw machine snel weer in gebruik genomen kan worden.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren met al uw vragen.

Telefoon: 0181 68 72 52
E-mail: Info@hoftechniek.nl