Onze ervaring

Al jaren hebben we ervaring met het leveren of verhuren van machines aan de onderstaande branches. We weten wat er speelt en we kennen de problematiek van deze branches. Maak een afspraak met ons dan bespreken we waar we uw bedrijf in kunnen bijstaan.

Machines voor de Grond- Weg- en Waterbouw sector worden vrij divers ingezet. Afhankelijk van de werkzaamheden levert van ’t Hof machines voor de aannemers in de Grond- Weg en Waterbouw tot en met het lichtere grondverzet zoals bijvoorbeeld bij straatmaker en hovenier. Zo heeft Machineleverancier JCB een volwaardig programma van wielladers van 2 ton tot en met 20 ton eigen gewicht, mobiele en rupsgraafmachines tot maximaal 38 ton eigen gewicht, minigravers e.d.. Buiten het leveringsprogramma van JCB past ook de Ausa compacte verreiker goed bij de straatmaker en hovenier. Lees meer.

Er worden al wat mening jaren grondverzetmachine ingezet voor toepassingen in de sloop- en recycling. De meest bekende machines zijn de wiellader, schranklader en de mobiel- rupsgraafmachines. Deze worden vooral aangepast met langere gieken, deelbare gieken en de nodige bescherming rond om. Ook van ’t Hof is al jaren bekend met deze techniek. Deze techniek zetten we ook in binnen de haven en de daar aanwezige grove werkomstandigheden. Daarnaast hebben we enkele mensen in dienst die ruime ervaring hebben in de techniek en de geschikte machines die ingezet worden voor recycling. Dit kan van alles zijn van schroot, puin, hout, plastic tot en met groen recycling.

Van ’t Hof heeft een lange en bekende geschiedenis in de havens van Rotterdam. Dit is vooral op het gebied van losse bulk zoals kolen, erts, schroot, veevoeders, mais e.d. Hiervoor verhuren we al menig jaar de machines om deze te kunnen verhandelen, zowel aan boord als op de wal als ook mede boord 2 boord. Veelal zijn deze machines ook aangepast op deze werkzaamheden en voorzien van de nodige beveiliging voor machine en machinist.

Van ’t Hof heeft de ervaring en expertise in huis om u van goed advies te voorzien over de schoonmaak en onderhoud van bijvoorbeeld een schone vloer. Binnen de industriële reiniging, indoor reiniging en de reiniging van openbare ruimte hebben we heel wat jaren ervaring. Zo werken we regelmatig met een schrob- zuigmachine of met de straatveegmachine voor beheer van buitenruimtes. Door onze kennis en ervaring denken we graag mee in oplossingen voor u. Dit betreft vooral de juiste inzet van machines in de juiste configuratie tot het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen bij welke vervuiling dan ook die moet worden aangepakt. We adviseren u dan ook graag over de milieu-eisen en of wet- en regelgeving. 

Binnen de logistieke sector kost alles tijd en geld. Wij realiseren ons dat al te goed. Vanuit onze ervaringen in de haven durfen we ons binnen deze sector écht allround te noemen.  Een sector die voor ons grote raakvlakken heeft en we nu ook indoor graag wat willen betekenen. Ook hier denken we met onze 24/7 service het verschil te kunnen maken en een waardevolle leverancier te kunnen zijn in de breedste zin van het woord. Korte lijnen met de branche en korte lijnen bij ons intern maken dat snel schakelen mogelijk is. Lees meer.

Agrarische sector

Al van jongs af aan heeft de familie Van ’t Hof ervaring met de agrarische en landbouwsector. Opgegroeid binnen een gezin dat met veeteelt de boterham verdiende, bouwde we in de loop van de jaren een netwerk om ons heen en hielden  nauwlettend bij waar  deze sector goed mee geholpen is. Vanuit ons leveringsprogramma met Machineleverancier JCB kunnen we in deze doelgroep juist wat betekenen. Zo zijn daar de verreikers van Machineleverancier JCB die wereldwijd een sterke naam heeft in de Agrarische en landbouwsector. Lees meer.