HMK 102S ALPHA UIT DE SUPRA-SERIE VOLDOET AAN AL UW VERWACHTINGEN

Een machine die antwoord geeft op elke druppel brandstof die u in uw tank vult en de hoogste hoeveelheid werk en graafwerkzaamheden levert … Comfort en prestaties onder de zwaarste omstandigheden … Hoge efficiëntie voor de machinist, zelfs tijdens lange werkuren … ONTWORPEN VOOR INTENS GEBRUIK.

Met de SUPRA-serie blijft uw machine langer aan het werk en besteedt hij minder tijd aan onderhoud en reparatie, waardoor u de efficiëntie verhoogt.

MEER RUIM, MEER COMFORTABEL …

INTERIEUR CABINE
  • Opera Control System
  • Luchtgeveerde stoel
  • Verstelbaar stuur
  • Koelbox
  • Geavanceerd verwarmings- en koelsysteem (A / C)
  • Dakluik
  • Ergonomische bediening en zit positie
  • Monolithische achterruit
  • Hydraulische giekvergrendeling
  • Cabinebouw met FOPS- en ROPS-certificaat
Motor

De SUPRA-motor is een van de zuinigste en duurzaamste in zijn klasse. De motor met turbocompressor en 4.400 cm³ behoudt een hoog koppel, zelfs bij lage toerentallen.

Volautomatische transmissie met 6 versnellingen en 3 achteruit

De volledig vooruit geschakelde zesversnellingsbak met drie versnellingen in de SUPRA-serie zorgt voor soepel rijden.

Het optionele koppelomvormerslot (lock-up) zorgt voor een brandstofbesparing die automatisch wordt ingeschakeld in de 5e en 6e versnelling.

MSS (Motion Stabilizer System)

Het optionele MSS (Motion Stabilizer System) werkt als een schokdemper op de hefcilinders van de lader. Door de schok te dempen die optreedt wanneer een bak met volle voorlader wordt gebruikt op ruw terrein, zorgt hij voor een comfortabele rit die niet alleen soepel maar ook snel is.

Zwaar uitgevoerde assen

Assen voor zwaar gebruik zijn in de SUPRA-serie gebruikt voor zowel lastdragers als duurzaamheid.

HOGE EFFICIËNTIE, SLIMME KEUZE!

Lastafhankelijke Hydraulische zuigerpomp / flowverdeling

De optionele hydraulische zuigerpomp levert het lastgevoelige hydraulische vermogen zoveel als de machinist nodig heeft, met nauwkeurige controle onafhankelijk van de hoeveelheid belasting en het motortoerental. Het werkt met efficiëntie tot 95%.

De optionele FLOWSHARING-kleppen bieden een uitstekende hydraulische controle, onafhankelijk van de hoeveelheid belasting en de vaardigheden van de operator voor verschillende veldwerken, zoals het leggen van buizen en het graven van sleuven.

Het maakt gelijktijdige bewegingen van giek, arm en bak mogelijk, zelfs in de lage toerentallen, en biedt de mogelijkheid om te werken in gebieden met geluidsisolatie, zoals rondom ziekenhuizen, scholen en stadscentrum.

Flow-laadkleppen
Als optionele uitrusting zorgen stroomlaadkleppen met extra regeneratiefunctie op de giek- en armleidingen voor een efficiënter hydraulisch vermogen en voorkomen cavitatie.

LSD: sperdifferentieel en sperdifferentieel

De hoogste trekkracht wordt geleverd met LSD (differentieel met beperkte slip) dat werkt op de vooras en sperdifferentieel op de achteras om slippen op steengrind, modder of ijzige oppervlakken te voorkomen. Dus, periode van bandvervanging, werkcyclus en brandstofefficiëntie zijn verbeterd.

Dubbel LCD-scherm
In conventionele graaflaadcombinaties moet de machinist, terwijl hij de machine in de laad- en graafpositie bedient, zijn hoofd 90 ° naar rechts en links draaien om de meters te controleren.

In de SUPRA-serie kan de machinist gemakkelijk de meters controleren via het LCD-scherm aan de voor- en achterkant terwijl hij in de laad- en graafpositie zit. Zo kan de operator gemakkelijk de meters controleren zonder zijn ogen van de rijrichting af te houden. Door deze werkhouding kan de operator langer werken zonder last te hebben van nek- en rugklachten.

SUPRA-serie voor de zwaarste werkomstandigheden

Wat een van de kenmerken die de SUPRA-serie anders maakt, is de superieure prestaties van de voorlader. Dankzij de opbreekkracht van bak en arm van de SUPRA-serie, drijft de machine de lading zonder stress. De giekconstructie die bedoeld is voor zware omstandigheden, is ontworpen voor jarenlange duurzaamheid.

TIPSHIFT (besturing vooruit-achteruit-richting)

Vooruit-achteruit-rijbesturing op de voorlader-bedieningshendel TIPSHIFT stelt de machinist in staat sneller te manoeuvreren tijdens het laden. Het is voorzien zodat de operator kan maken deze controles gemakkelijk en concentreren zich beter op het laadproces.

Bij conventionele laadwerkzaamheden en manoeuvreerbaarheid in beperkte ruimtes, past de machinist zowel de lader als de vooruit-achteruitcommando’s toe vanaf één enkel punt zonder het stuurwiel te verliezen met behulp van de TIPSHIFT-knop.

Het biedt veiligheid en comfort op het werk dat de bestuurder gebruikt zonder het contact met het stuur en de ladercontroller te verbreken. Aan al deze fijne details en innovaties is gedacht om tijd en werkingskosten te besparen.

SUPRA-serie graafmachinegroep geleverd en ontworpen voor zwaar gebruik

geografische en zware arbeidsomstandigheden verhogen de productiviteit met zijn solide constructie en optioneel efficiënt hydraulisch systeem dat zorgt voor maximale opbreekkracht, zelfs in de lage toerentallen en dat heeft maximaal 163 lt. / min olieflow.  Achterste joysticks die optioneel zijn in SUPRA-modellen

n zorgen voor eenvoudig controle in de werken zoals heffen en neerlaten dat vereist precisie voor operators. Joystickconsoles die kunnen worden aangepast onafhankelijk van elkaar zorgen voor ergonomisch werken.

SUPRA-serie met uitstekende gewichtsverdeling en breed stabilisatoren bieden veiliger graafmogelijkheden in oneven grond.

Extra hydraulische leiding die als standaard kit wordt onderhouden het gebruik van hydraulische steun en hulpstukken belet het zicht niet tijdens uitgraven en wordt niet beschadigd bij diepe uitgravingen. Dempingssysteem in de graafcilinder verzacht de bewegingen aan het einde van slagen, absorbeert de schokken en verlengt de levensduur van de machine. Telescooparm met graafdiepte tot 5,80 m. biedt een voordeel bij diepe opgravingen en de werkzaamheden die lang duren bereiken.

Wat is er leuker dan een probleemloos werk?

Engine
Brand Perkins
Model 1104D-44TA
Number of cylinders 4
Bore & Stroke 105 x 127 mm
Displacement 4400 cc
Maximum Power 74.5 kW, 100 Hp @ 2200 rpm
Maximum Torque 410 Nm @ 1400 rpm
Hydraulic System
Type Open Center System
Pump Type Tandem Type Gear Pump
Pump Flow Rate 90 + 57 lt
System Pressure 227 bar
Transmission
Type Autoshift
Torque Convertor Lock (Lock-Up) Available
Number of Gear 6 forward – 3 reverse
Stall Ratio 2.38:1
Driving Speeds
1st Gear 6.1 km/h
2nd Gear 9.8 km/h
3rd Gear 13 km/h
4rd Gear 20.8 km/h
5th Gear 26.3 km/h
6th Gear 40 km/h
Loader Performance
6-in-1 Bucket Capacity 1.1 m³
Bucket Width 2.44 m
Pin Height 3.47 m
Unloading Distance 0.99 m
Digging Depth 0.16 m
Bucket Breakout Force 7209 kgf
Arm Breakout Force 6515 kgf
Lifting Capacity to Max. Height 3170 kgf
Digging Performance
Bucket Capacity 0.17 m³
Dig Depth (Retracted/Extended) 4.4 m / 5.7 m
Ground Level to Slew Centre (Retracted/Extended) 5.7 m / 6.8 m
Loading Height (Retracted/Extended) 3.8 m / 4.6 m
Working Height (Retracted/Extended) 5.6 m / 6.5 m
Bucket Rotating Angle 187°
Bucket Breakout Force (Retracted/Extended) 6364 kgf / 6364 kgf
Arm Breakout Force (Retracted/Extended) 2867 kgf / 2026 kgf
Filling Capacities
Engine Oil Pump 8 lt
Engine Cooling System 18.5 lt
Fuel Tank 140 lt
Hydraulic Oil Tank 70
Operating Weight
Standard Machine 9700 kg

Exterior Design

Interior Design