NAAR ALLE HIDROMEKPRODUCTEN

HMK 150 W

H4 serie 150 W staat voor innovatieve uitstekende prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de machinist in staat om perfecte bedieningsmogelijkheden en betrouwbaarheid te hebben, en zorgt voor een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en comfort voor de machinist.
Ontwerp bekroonde serie
H4 serie is de weerspiegeling van het concept "De operator van HİDROMEK creëren". De cabine van de H4 serie, is ontworpen door rekening te houden met de eenvoud van gebruik en gebruikers de mogelijkheid te bieden hun machines aan hun behoeften aan te passen. Bestuurders kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties aanpassen - joystickconsoles, bestuurdersstoel en armleuningen naargelang hun werkomstandigheden.
Opera controlesysteem
Sinds de allereerste fase van het ontwerp, is H4 ontwikkeld om de gebruiker in staat te stellen de machine met een buitengewoon gemak te besturen, in een omgeving van totaal comfort, alsof hij zich op zijn eigen kantoor voelt. Daarom is H4 voor het eerst in zijn klasse uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).
Brandstof economie
U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik in elke tank, met de elektronisch geregelde Isuzu-motor en verschillende werk instellingen voor de Kawasaki hydraulische pomp voor alle omstandigheden.
Meer comfort
Hidromek creëert een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder, verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de bestuurder in staat zich op zijn werk te concentreren.
De cabinedeur is groot genoeg om de bestuurder in staat te stellen deze gemakkelijk en voldoende vrije toegangsruimte te geven. Het openen v
an de voorruit is ontworpen om de bestuurder perfect zicht te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze naar het dak te schuiven. Achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden bewaard. Andere functies die het comfort van de machinist verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de voorconsole. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 150 W kan in 9 verschillende posities worden ingesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen zonder vermoeidheid en comfortabel met hoge prestaties gedurende lange uren te werken. Bovendien kunnen de joystickconsole en stoel onafhankelijk bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsstructuur kan aanpassen.
De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 siliconen viscose bevestigingen die de effecten van geluid, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging erop. Ook is een airconditioner inbegrepen in de standaarduitrusting.
Giek, arm en verbindingen
H4 serie graafmachines giek en arm zijn vervaardigd voor maximale prestaties en een lange levensduur. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.
HİDROMEK Smartlink
De Smartlink die communiceert met het GSM-netwerk, het GPS-volgsysteem zorgt voor het volgen van gegevens, zoals de gebruiksperioden, geografische positie, brandstofverbruikswaarden, onderhoudstijden en foutcodes door de service en de klant via internet. Dit systeem maakt efficiënter gebruik van de machine en servicebeheer mogelijk.
Effectieve klantenondersteuning
Het Service team van Van ’t Hof is opgegroeid in de 24/7 economie van de havens. Hier heeft het service team zich bewezen snel en adequaat voor haar klanten klaar te staan. Met deze service willen we ons ook bewijzen in de wereld van grondverzet, recycling en sloop.
 
.
 
Engine
Brand Isuzu
Model AI-4JJ1X
Number of cylinders 4
Bore x Stroke 95.4 x 104.9 mm
Displecement 2999 cc
Maksimum Power 123 HP @ 2200 rpm
Maksimum Torque 420 Nm @ 1800 rpm
Hydrualic System
Type Closed Center System
Pompa Type Double Variable Displecement Piston
Main Pump Flow Rate 2 x 155 lt
Pilot Pump Flow Rate 20 lt/min
System Pressure
Attachment 330 kgf/cm²
Power Boost 360 kgf/cm²
Travel 360 kgf/cm²
Swing 260 kgf/cm²
Pilot 40 kgf/cm²
Swing
Type Axial Piston Motor
Swing Speed 13 rpm
Driving Speeds
Maximum Traction Force 7.715 kgf
High Speed 32 km/h
Low Speed 8 km/h
Digging Performance
Standard Bucket Capacity 0.6 m³
Digging Depth 5.04 m
Digging Reach 8.19 m
Dumping Clearance 6.25 m
Digging Height 8.66 m
Bucket Digging Force (ISO) 10.900 kgf
Arm Crowd Force (ISO) 7.800 kgf
Bom Dimension 4.6 m
Arm Dimensions 2.0 m / *2.3 m / 2.6 m / 2.9 m
Bucket Dimensions 0.35 - 0.45 - 0.52 - 0.75 m³
Filling Capacities
Engine Oil 16 lt
Radiator 21 lt
Fuel Tank 270 lt
Hydrualic Tank 120 lt
Hydrualic System 235 lt
Swing Reduction 2.4 lt
Front - Rear Axles 14,5 - 17,4 lt

[email-download-link namefield="YES" id="32"]