HMK 230 LC LR             
HIDROMEK, die oplossingen voor verschillende soorten toepassingen vindt, voldoet aan de verwachting van de klanten in dit segment met zijn speciale model 230 LC LR, ontworpen voor slootreiniging en zandsteengroeven. H4-serie 230 LC LR introduceert innovaties zoals verbeterde prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de machinist in staat om perfecte bedieningsmogelijkheden en betrouwbaarheid te hebben en zorgt voor een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en bestuurderscomfort. Samen met andere apparaten is het de leider in zijn klasse.
Ontwerp bekroonde serie
De H4-serie is de weerspiegeling van de conceptie van het concept "Creating the Operator of HİDROMEK" op de productlijn van HİDROMEK graafmachines. Cabine van de H4-serie, ontworpen door rekening te houden met het gebruiksgemak en gebruikers de mogelijkheid te bieden hun machines en hun behoeften te personaliseren. Bestuurders kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties aanpassen - joystick consoles, bestuurdersstoel en armleuningen naargelang hun werkomstandigheden.
Opera controlesysteem
Sinds de allereerste fase van het ontwerp, is H4 ontwikkeld zodat de gebruiker de machine met een buitengewoon gemak kon bedienen, in een omgeving van totaal comfort, alsof hij zich op zijn eigen kantoor voelde. Daarom is H4 voor het eerst in zijn klasse uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).
Brandstof economie
U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik in elke tank, met de elektronisch geregelde Isuzu-motor en verschillende werkmodus voor de Kawasaki hydraulische pomp voor elke veldconditie.
Meer comfort
Creëert een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder, verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de bestuurder in staat zich op zijn werk te concentreren.
De cabinedeur is groot genoeg om de bestuurder gemakkelijk voldoende vrije ruimte te laten openen. Het openen van de voorruit is ontworpen om de bestuurder een perfect gezichtshoek te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze naar het dak en de voorruit te schuiven. Achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden bewaard. Andere functies die het comfort van de bestuurder verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de console aan de voorzijde. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 230 LC LR kan in 9 verschillende posities worden ingesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen zonder vermoeidheid en comfortabel met hoge prestaties gedurende lange uren te werken. Bovendien kunnen de joystick console en stoel onafhankelijk bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsstructuur kan aanpassen.
De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 siliconen viscose bevestigingen die de effecten van geluid, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging daarop. Ook is een airconditioner inbegrepen in de standaarduitrusting.
Giek, arm en verbindingen
HMK 230 LC LR rupsgraafmachines giek en arm zijn vervaardigd voor een lange reikwijdte, maximale prestaties en een lange levensduur combinatie. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.
HİDROMEK Smartlink
De Smartlink die communiceert met het GSM-netwerk, het GPS-volgsysteem zorgt voor het volgen van gegevens, zoals de gebruiksperioden, geografische positie, brandstofverbruikswaarden, onderhoudstijden en foutcodes door de service en de klant via internet. Dit systeem maakt een efficiënter machine- en servicebeheer mogelijk.
Effectieve klantenondersteuning
Het after-sales serviceteam staat altijd aan uw zijde met zijn getrainde technicusploeg, die in staat is om snel aan de behoeften van de klanten te voldoen via de wijdverspreide servicepunten in het hele land en via de mobiele servicevoertuigen die worden gebruikt voor klanten in het buitenland.
Engine
BrandIsuzu
ModelAR-4HK1X
Number of cylinders4
Bore x Stroke115 x 125 mm
Displecement5193 cc
Maximum Power172 HP @ 2000 rpm
Maximum Torque670 Nm @ 1600 rpm
Hydrualic System
Pump TypeDouble variable displacement axial piston pumps
Main Pump Flow Rate2 x 233 L/min
Pilot Pump Flow Rate20 L/min
Swing
TypeAxial piston type integrated with shock absorber valves
Swing Speed12.6 rpm
Driving Speeds
Max. Drawbar Pull18.310 kgf
High Speed5.8 km/h
Low Speed3.8 km/h
Digging Performance
Standard Bucket Capacity0.50m³
Digging Depth11.45 m
Digging Reach at Ground Level14.96 m
Unloading Height10.71 m
Digging Height13.12 m
Bucket Digging Force (ISO)6.600 kgf
Arm Crowd Force (ISO)4.200 kgf
Bom Dimension8.5 m
Arm Dimension6.1 m
Operating Weight
Standard Machine25.600 kg