HMK 310 LC

H4 serie 310 LC introduceert innovaties zoals verbeterde prestaties, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Het stelt de machinist in staat om perfecte bedieningsmogelijkheden en betrouwbaarheid te hebben en zorgt voor een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en comfort voor de machinist.

Ontwerp bekroonde serie

H4 serie is de weerspiegeling van het concept "Creating the Operator of HİDROMEK" op de productlijn van HİDROMEK graafmachines. De cabine van de H4 serie, is ontworpen door rekening te houden met het gebruiksgemak en gebruikers de mogelijkheid te bieden hun machines en hun behoeften te personaliseren. Bestuurders kunnen de componenten en alle gebruiksfuncties aanpassen - joystickconsoles, bestuurdersstoel en armleuningen naargelang hun werkomstandigheden.

Opera controlesysteem

Sinds de allereerste fase van het ontwerp, is H4 ontwikkeld zodat de gebruiker de machine met een buitengewoon gemak kan bedienen, in een omgeving van totaal comfort, en zich als in zijn eigen kantoor kan voelen. Daarom is H4 voor het eerst in zijn klasse uitgerust met OPERA (HİDROMEK Operator Interface).

Brandstof economie

U kunt meer werk doen en besparen op het brandstofverbruik in elke tank, met de elektronisch geregelde Isuzu-motor en verschillende werk instellingen voor de Kawasaki hydraulische pomp voor alle omstandigheden.

Meer comfort

Hidromek creëert een comfortabelere en aangenamere werkomgeving voor de lange werkuren in de cabine, voldoet aan de exacte behoeften van de bestuurder, verhoogt de efficiëntie van de bestuurder en stelt de bestuurder in staat zich op zijn werk te concentreren.

De cabinedeur is groot genoeg om de bestuurder in staat te stellen deze gemakkelijk en voldoende vrije toegangsruimte te geven. Het openen van de voorruit is ontworpen om de bestuurder perfect zicht te geven. Het is mogelijk om de voorruit te openen door deze naar het dak te schuiven. Achterruit kan worden verwijderd en onder de bestuurdersstoel worden bewaard. Andere functies die het comfort van de machinist verbeteren, zijn de ergonomische stoel en de voorconsole. De standaard bestuurdersstoel van de HMK 310 LC kan in 9 verschillende posities worden ingesteld en is ontworpen om de bestuurder in staat te stellen zonder vermoeidheid en comfortabel met hoge prestaties gedurende lange uren te werken. Bovendien kunnen de joystickconsole en stoel onafhankelijk bewegen, zodat de bestuurder de meest geschikte positie voor zijn lichaamsstructuur kan aanpassen.

De stoel is uitgerust met een veiligheidsgordel voor de veiligheid van de bestuurder. De cabine wordt ondersteund door 6 siliconen viscose bevestigingen die de effecten van geluid, schokken en trillingen dempen, ongeacht de werkomstandigheden van de machine en de optionele bevestiging erop. Ook is een airconditioner inbegrepen in de standaarduitrusting.

Giek, arm en verbindingen

H4 serie graafmachines giek en arm zijn vervaardigd voor maximale prestaties en een lange levensduur. Er zijn verschillende arm- en bakconfiguraties beschikbaar voor verschillende toepassingen.

HİDROMEK Smartlink

De Smartlink die communiceert met het GSM-netwerk, het GPS-volgsysteem zorgt voor het volgen van gegevens, zoals de gebruiksperioden, geografische positie, brandstofverbruikswaarden, onderhoudstijden en foutcodes door de service en de klant via internet. Dit systeem maakt efficiënter gebruik van de machine en servicebeheer mogelijk.

Effectieve klantenondersteuning

Het Service team van Van ’t Hof is opgegroeid in de 24/7 economie van de havens. Hier heeft het service team zich bewezen snel en adequaat voor haar klanten klaar te staan. Met deze service willen we ons ook bewijzen in de wereld van grondverzet, recycling en sloop.

Engine

Brand Isuzu
Model AQ-6HK1X
Number of cylinders 6
Bore x Stroke 115 x 125 mm
Displecement 7790 cc
Maximum Power 216 HP @ 1800 rpm
Maximum Torque 940 Nm @ 1500 rpm

Hydraulic System

Type Closed Center System
Pump Type Variable Displecement Piston
Main Pump Flow Rate 2 x 259 lt
Pilot Pump Flow Rate 31 lt/min

System Pressure

Attachment 350 kgf/cm²
Power Boost 380 kgf/cm²
Travel 350 kgf/cm²
Swing 285 kgf/cm²
Piot 40 kgf/cm²
Swing
Type Axial Piston Hydromotor

Driving Speeds

Maximum Traction Force 25.490 kgf
High Speed 5.1 km/h
Low Speed 2.9 km/h

Filling Capacities

Engine Oil 36 lt
Radiator 36 lt
Fuel Tank 480 lt
Hydraulic Tank 340 lt
Hydraulic System 400 lt
Swing Reduction 7 lt
Travel Reduction 2x9.5 lt
Operating Weight
310 LC- Standard Machine 31.900 kg