Onze geschiedenis

Van ’t Hof is ontstaan in 1997 in de toen zware tijden van de Rotterdamse haven, waar diverse bedrijven keken hoe ze op personeel konden bezuinigen. Na een collectieve ontslagronde te hebben overleeft kwam er bij de tweede ronde ook een einde aan het arbeidscontract van Filip van ’t Hof. Vastberaden werd er een servicebus aangeschaft en zo de reparatie en onderhoud onder eigen naam doorgezet. Binnen het grote netwerk in de Rotterdamse haven wist iedereen snel Filip te vinden en groeide de werkzaamheden verder uit. Hieruit kwam ook de vraag of er een veegmachine gehuurd kon worden. Net als nu werd er toen ook niet snel nee geroepen, zo kwam Filip thuis met een uitdaging. Toen bood de Goudengids nog uitkomst en werd de eerste machine aangeschaft wat het begin betekende van de machineverhuur. Nu een kleine 20 jaar verder heeft van ‘t Hof een verhuurvloot van ca. 55 machines die in lange- en korte termijn verhuurd worden met óf zonder bediening.

Nieuwe markten
Sinds 2014 zijn we gevestigd aan de Hofweg in Sprijkenisse. Daar is een mooie nieuwbouw gerealiseerd met moderne faciliteiten. Met de ervaring met grondverzet- en recyclingmachines kijken we nu ook buiten de havens naar de branches waar deze machines draaien. Met dezelfde visie en missie waarmee van ’t Hof groot is geworden binnen de 24/7 economie van het havenwerk, denken we hier zeker een meerwaarde te kunnen vertegenwoordigen.

Meedenken als meerwaarde

Met korte lijnen kunnen wij snel inspringen op de wensen van de klant. Wij denken graag mee over uw probleem en denken creatief aan vernieuwende oplossingen. Of het nu gaat om de inzet van de juiste machine of om andere constructieve oplossingen; onze inzet en veilige aanpak zijn leading. Zo dragen wij bij aan een efficiënt in te zetten machine die economisch een juiste investering voor u zal zijn.

Service, veiligheid & milieu

Ook veiligheid en milieu staat hoog in het vaandel bij Van ’t Hof. Al onze machines zijn voor de havenactiviteiten aangepast waarbij de veiligheid van de machinist voor op staat. Onze gecertificeerde monteurs keuren uw machine uit het oogpunt van veiligheid, milieu en voorzien u graag van het juiste onderhoudsadvies. Op die manier houdt u uw machine in optimale conditie. Met de modern ingerichte servicebussen en onze moderne eigen werkplaats is uw machine in goede handen. Hierdoor kunnen we kwalitatief een snelle efficiënte 24/7 service verlenen.

Onze merken

Ausa Logo bij Van 't Hof

Van ’t Hof; voor het professionele werk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?