Mogelijkheden

Door de ervaring die we in huis hebben en de ervaring die er is door het werken met koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- zuigmachine en schrob- zuigmachines kunnen we u ook een groot programma bieden op het gebied van reinigings- en onderhoudsmiddelen. Dit kan een goede handreiniger zijn voor in de was plaats of de servicebus tot de airco reiniger voor uw kantoor, auto of machine. Daarnaast hebben we een grote keuze in ontvetters, groen aanslag verwijderaars, lekzoekers, vloerreinigers en dergelijke. Zo groot kan uw probleem niet zijn of wij kunnen u wel een oplossing bieden.

Dicht bij de bron

Wij hebben goede contacten met een aantal producenten van deze middelen. Hierdoor word het ook mogelijk gemaakt om uw probleem specifiek voor u te gaan oplossen. We kijken dan graag met u mee naar het probleem en nemen wat vervuiling mee.  Deze word onderhevig aan de nodige testen bekeken om zo tot een juist middel te komen wat hierop is in te zetten. Aanpassingen aan recepturen bieden een groot voordeel ten opzichte van de standaard middelen uit de markt. Hieruit zou wel eens een leuke mogelijkheid kunnen ontstaan voor uw eigen private label.

Juiste inzet

Dat elke vervuiling niet hetzelfde is mag wel duidelijk zijn. Dat ook elke omgeving niet dezelfde oplossing kan bieden komt omdat we hier vooral goed moeten kijken naar wet en regelgeving. Een chemische productie omgeving vraagt een andere aanpak dan een producent in de food industrie. Maar als we in de landbouw iets bieden zal het zwaarte punt meer liggen op het gebied van milieu.

We kunnen niet overal zomaar wat inzetten, dit behoeft een specialistische aanpak en een juiste inzet van de producten.
Hier adviseren we u graag in en hebben we de expertise in huis, bel ons vandaag dan ook nog en leg uw probleem aan ons voor.