Wielgraafmachines

De nieuwe mobiele is geweldig mooi product. Hij voelt goed, draait goed en heeft een goed prijs / kwaliteits verhouding. De nieuwe 15 ton zware Hidromek HMK 150 W mobiele graafmachine komt 2020 op de markt en is een mooie doorontwikkeling van zijn al zeer goede voorgangers. Over alle details is heel goed nagedacht en de styling ziet er goed uit. De componenten zijn voor het overgrote deel van Japanse makelij, Kawasaki pompen, ZF assen en Rex Roth Hydrauliek en motoren van Deutz.

Naast de HMK150W is er ook een HMK200W. Deze graafmachine is een echte zware jongen die zijn mannetje staat voor de grotere klussen. Mobiel, robuust en toch voelt hij aan als elke andere Hidromek graafmachine. Deze HMK200W is ook uit te rusten met gestrekte gieken, een hydraulisch verstelbare cabine om hem zo inzetbaar te maken voor recycling en overslagwerk.

Hidromek Rupsgraafmachines

Ook de Hidromek rupsgraafmachines zijn onderscheiden met een van de meest prestigieuze prijzen ter wereld, zoals IF Design en Good Design Awards. De Hidromek rupsgraafmachines werden ontworpen na een zorgvuldig evaluatieproces van werkomstandigheden en eisen van machinisten. HİDROMEK’s rupsgraafmachines, met een werkgewicht van tussen de 14 en 51 ton, zorgen voor probleemloze en continue activiteiten met hun versterkte zware constructie, zelfs in de veeleisende werkomstandigheden.

De zwaardere Hidromek rupsgraafmachines zijn uit te voeren met een “ Long Reach “ of een “ Demolition “ configuratie. Wilt u daar meer over weten, of over andere Hidromek producten neem dan gerust contact met ons op.

HMK 150 W

HMK 210 W