Inzet

Met een stofzuiger of stof- waterzuiger houdt u uw werkplaats, bedrijfshal, kantoor of fabrieksvloer eenvoudig en grondig schoon. Bovendien beschermt u uw medewerkers tegen schadelijke bouwstoffen die vrijkomen bij werkzaamheden. Van ‘Hof biedt u zulke professionele stofzuigers en stof- waterzuigers aan tegen scherpe prijzen.

Programma

Van ’t Hof heeft de mogelijkheden om voor uiteenlopende inzet een juist model stofzuiger of stof- waterzuiger te bieden. U moet dan denken een de mogelijkheden voor de zuigkracht, dubbele of enkele zuigmotoren, maar ook de inhoud van een stofzuiger van 15ltr inhoud tot de groter stof- waterzuiger met een ketelinhoud van 76 liter. Mocht u veel moeten lopen, veel hoeken en meubilair hebben waar u omheen moet, trappenhuizen, bussen, vliegtuigen, dan hebben we ook de optie voor een rug gedragen stofzuiger.
Deze ca. 4,5 kilo wegende stofzuiger hangt u comfortabel op uw rug en loopt u zo door uw omgeving heen.

Stof- waterzuiger

De stof- waterzuiger is dé oplossing voor het schoonmaken van ruimtes met zowel natte als droge vervuiling. Met deze combizuiger zuigt u namelijk zowel stof en zaagsel als bijvoorbeeld water en vetten op. De stof- waterzuiger komt het best tot zijn recht in middelgrote ruimtes. Het is een zeer degelijke stofzuiger met een grote zuigkracht, en toch een laag geluidsniveau. Daarnaast is de machine ook goed in te zetten op betonvloeren, tegels, natuursteen, kunststof of rubber. Op diezelfde toepassing bestaat ook de mogelijkheid te werken met een reinigingsmiddel. Ditzelfde middel wordt veel gebruikt voor schrobmachines en schrob- zuigmachines in productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, parkeergarages en openbare gebouwen. ‘Vloerreiniger Extra’ is bovendien geschikt voor het reinigen van machines.

Mocht u meer willen weten dan horen we u graag.

Meer weten?

Neem contact op!

Of bel direct 0181-687252

Andere mogelijkheden

Reinigingsmiddelen
Stof- waterzuigers
Veeg- zuigmachines
Industriële stofzuiger