Meer weten?

Of bel direct 0181-687252

schoonmaakmachines

Achtergrond

Bij van ’t Hof is de ervaring en expertise in huis om u een goed advies te geven aangaande de schoonmaakmachines en onderhoud voor een schone vloer. Er is genoeg ervaring opgedaan in de industriële reiniging, indoor reiniging alsmede ook de reiniging van openbare ruimte. Als het gaat om werken met schoonmaakmachines dan hebben we het over de schrob- zuigmachine of de straatveegmachine voor het beheer van buitenruimte. Met onze kennis en ervaring denken we graag mee in oplossingen voor u. Dit betreft vooral de juiste inzet van machines in de juiste configuratie tot de inzet van de juiste schoonmaak middelen voor de aanpak van de vervuiling en die voldoet aan milieu eisen en of wet en regelgeving.

Indoor cleaning

Voor de indoor cleaning hebben we bij van ’t Hof een mooi pakket aan schoonmaakmachines. We hebben Veegmachines en veeg- zuigmachines. Afhankelijk van de vervuiling en de te reinigen oppervlakte kunnen we u een juiste type schoonmaakmachine aanbevelen. Wilt u er een combinatie met een gedeelte van het buitenterrein van maken dan hebben we zeker veeg- zuigmachines die hiervoor geschikt zijn. Met een groot filter oppervlakte blijft het vacuüm rond de hoofdborstel optimaal en vraagt dit weinig onderhoud. Heeft u meer last van stof, aanklevend vuil vanuit de productie of werkt u met food en moet er onder HACCP regels gereinigd worden dan biedt van ’t Hof ook een compleet programma schrob- zuigmachines. Van achterloop tot opzitmachines met borstel of pad, deze machines kunnen met de juiste middelen alle verontreiniging aan. Toch kan er in sommige omstandigheden ook zonder reinigingsmiddel schoongemaakt worden. Echter doucht u ook niet zonder zeep of shampoo. Bepaalde vervuiling lossen alleen op met de juiste chemie, wij adviseren we u graag over de juiste inzet, dosering en gebruik van deze middelen. Er zijn en blijven uitzonderingen. Zo zijn er bepaalde vloeren en met name de sportvloeren die een speciale aanpak vragen. We willen immers geen gladde sportvloer of te ruwe sportvloer die blessures kunnen veroorzaken. Wij hebben de juiste schoonmaakmachines voor u.

Outdoor cleaning

Naast schoonmaakmachines voor de indoor cleaning zijn er ook veeg- zuigmachine die met verstand ook buiten is in te zetten. Daarnaast heeft van ’t Hof ook een mooi programma voor de outdoor schoonmaak. Een professionele straatveegmachine van Dulevo die veegt, zuigt en is in te zetten met stalen borstels voor een stukje onkruidbeheer. Een professionele schoonmaakmachine om de straat te reiniging van gemeentes, industrieterreinen of terminals in de haven. Deze machines zijn ook zo in te richten zodat ze wat functioneler zijn. Hierdoor kunnen we ze voor bijvoorbeeld onkruidbeheer of winterdienst ook inzetbaar maken. Moet het allemaal wat simpeler, sneller en mag hoeft de kwaliteit niet 100% te zijn? De wat eenvoudige stoffer en blik veegmachines en rolbezems voor aan de shovel of schranklader kunnen u ook een uitkomst bieden. Heeft u een containerterminal of handelt u in pallets? Last van spijkers? Hiervoor zijn de magneetsystemen dan weer dé oplossing.

Neem contact met ons op wanneer u een passend schoonmaak advies wil.

Er zijn verschillende oplossingen en mogelijkheden als het om schoonmakenmachines gaat: